Ръкавици за TIG заваряване ESAB

rating
Цена: 12.80Лв. (с ДДС)
  • Производител : ESAB
  • Код на продукта :Esab Pro
  • Наличност :В наличност

Ръкавици за TIG заваряване

Всички ръкавици на ESAB и Murex са одобрени според изискванията на CE. Високите заваръчни ръкавици за тежък режим на работа са изпитани от независим упълномощен орган. Ръкавиците са продукт от Категория 2.Ръкавици ESAB TIG, извити

Тези нови висококачествени заваръчни ръкавици ESAB предлагат нов подход към размер, форма и функция. Ергономичният дизайн, прилягащ на естествените извивки на ръката и пръстите, предоставя по-високо качество и комфорт на потребителя. Ръкавиците за ВИГ заваряване са изработени от тънка висококачествена кожа, с подобрено прилягане към ръката за по-голяма чувствителност. Ръкавиците са изключително здрави, напълно кантовани, съшити с KEVLAR, а също така са и много леки, за по-голямо удобство на потребителя. Одобрени са според CE EN12477 & EN388 категория 2.


Ръкавици TIG Basic

Леки, традиционни ръкавици за ВИГ заваряване, обикновен модел. Одобрени са според CE EN12477 & EN388 категория 2.

 


Ръкавици TIG Soft

Заваръчни ръкавици от тънка цепена свинска кожа, подходящи за ВИГ заваряване. Имат 13см. кожен маншет и усилен палец за добро захващане. Отсъствието на шев на показалеца увеличава гъвкавостта. Одобрени според CE EN12477 & EN388 категория 2.


Ръкавици TIG SuperSoft

Изключителни ръкавици за ВИГ заваряване, изработени от козя кожа с шевове, съшити с KEVLAR. Правият палец прави лесно хващането на различни предмети. Коженият маншет е дълъг 13см, а отсъствието на шев на показалеца увеличава гъвкавостта. Функционалността е изключително добра. Одобрено според CE EN12477 & EN388 категория 2.


Ръкавици TIG Professional

Качествени високи ръкавици за ВИГ заваряване с усилен палец и дълъг 13cm кожен маншет. Дланта е напълно подплатена за повишаване на удобството и защитата. Одобрени са според CE EN12477 & EN388 категория 2.


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър