Ръкавици за MIG / MAG заваряване ESAB

rating
Цена: 11.58Лв. (с ДДС)
  • Производител : ESAB
  • Код на продукта :Esab Pro
  • Наличност :В наличност

Ръкавици за MIG / MAG заваряване

Всички ръкавици на ESAB и Murex са одобрени според изискванията на CE. Високите заваръчни ръкавици за тежък режим на работа са изпитани от независим упълномощен орган. Ръкавиците са продукт от Категория 2.Ръкавици ESAB MIG, извити

Тези нови висококачествени заваръчни ръкавици ESAB предлагат нов подход към размер, форма и функция. Ергономичният дизайн, прилягащ на естествените извивки на ръката, предоставя по-високо качество и комфорт на потребителя. Ръкавицити за МИГ заваряване са изработени от дебела, но фина цепена кожа, с подплата от дланта до маншета. Благодарение на специалния дизайн, ръкавиците прилягат на ръката перфектно, а меката и еластична част в зоната на китката намалява триенето. Шевовете от KEVLAR, пълното кантоване и подсиления палец осигуряват на ръкавиците издръжливост и високо ниво на защита за потребителя. Одобрени са според CE EN12477 & EN388 категория 2.


За тежък режим на работа Basic

Заваръчни ръкавици за тежък режим на работа, изработени от подбрана цепена говежда кожа (1.3mm) с подплата от негорим памук, която е както удобна, така и предпазна. Палецът е под ъгъл за висок комфорт и функционалност. Одобрени са според CE EN12477 & EN388 категория 2.

 


За тежък режим на работа Regular

Заваръчни ръкавици за тежък режим на работа, изработени от подбрана цепена говежда кожа (1.3mm) с подплата, която е както удобна, така и предпазна. Палецът е под ъгъл за висок комфорт и функционалност. Шевовете от KEVLAR, пълното кантоване и подсиления палец осигуряват на ръкавиците издръжливост и високо ниво на защита за потребителя. Подплатата е от негорим памук. Одобрени са според CE EN12477 & EN388 категория 2.

 


За тежък режим на работа Black

Заваръчни ръкавици, изработени от черна, здрава говежда

шагренирана кожа. Висока функционалност, с шевове от KEVLAR,

които осигуряват издръжливост на тежки механични напрежения.

Напълно кантовани. Одобрени са според CE EN12477 & EN388

категория 2.


За тежък режим на работа EXL

Заваръчни ръкавици, изработени от говежда цепена и шагренирана кожа с подплатен гръб за термична устойчивост. Тройният шев с KEVLAR осигурява на ръкавиците издръжливост срещу тежки механични напрежения. Палецът е усилен. Одобрени са според CE EN12477 & EN388 категория 2.


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър