Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)

Лентоотрезна машина за метал OPTI SP 13V

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI SP 13VПреносимa лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна работаОс..

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 100 G

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 100 GПреносимa лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна работаО..

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 131 GH

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 131 GHПреносимa лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна работа..

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 181

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 181Настолна лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна работаОсно..

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 210G

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 210GНастолна лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна работаОсн..

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 275N

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 275NНастолна лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна работаОсн..

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 310 DG Vario

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 310 DG VarioНастолна лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна р..

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 350 DG

rating

Лентоотрезна машина за метал OPTI S 350 DGНастолна лентоотрезна нашина с висока точност на рязане с непрекъснато регулируема скорост на режещата лента.Като стандарт с висококачествена биметална лентаРегулируемо спиране на материала за серийна работаО..

Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)