Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)

Свредло за перфоратор SDS-plus-5

rating

Свредло за перфоратор SDS-plus-5Много издръжлива твърдосплавна пластинаДобра експлоатационна продължителност / устойчивост на износванеИндикатор за износването4-спирална Turbo конструкцияПатентована 4-спирална конструкция за ефективно отстраняване на..

Свредло за перфоратор SDS-plus-7

rating

Свредло за перфоратор SDS-plus-7Трайна твърда сплав с най-фина зърненостВисока издръжливост/ отлична съпротивителна способностИндикатор на износванетоЯсно виждащият се индикатор на износването е ориентир за допуска, за да се постави дюбел.Изцяло твър..

Свредло за перфоратор SDS-max-4

rating

Свредло за перфоратор SDS-max-42-спирална U-формаСтандартна експлоатационна продължителност/ добро транспортиране на праха при пробиване4 режещи ръба, вакуумно запояване и закаляванеГоляма експлоатационна продължителност/без изкривяване в арматураЗдр..

Свредло за перфоратор SDS-max-7

rating

Свредло за перфоратор SDS-max-7Здрава твърдосплавна пластина с най-фина зърненостВисока експлоатационна продължителност/ максимална издръжливостИндикатор на износванетоЯсно виждащият се индикатор на износването е ориентир за допуска, за да се постави..

Свредла за проходни отвори SDS-max-9

rating

Свредла за проходни отвори SDS-max-9За проходни отвори с Ø от 45 до 80 mm в бетон, зидария, силикатни тухли, напр. за външни връзки на кабели или тръбиИнструмент от една част – камбановидна пробивна глава с асиметрично подредени твърдосплавни щи..

Корони за ядково пробиване SDS-plus

rating

Корони за ядково пробиване SDS-plusАсиметрични твърдосплавни зъбиБроят на режещите ръбове е подбран според диаметъраЗдрава твърдосплавна пластина с най-фина зърненостВисока експлоатационна продължителност/ максимална издръжливостПодходящи за бет..

Корони за ядково пробиване SDS-max

rating

Корони за ядково пробиване SDS-maxАсиметрични твърдосплавни зъбиБроят на режещите ръбове е подбран според диаметъраЗдрава твърдосплавна пластина с най-фина зърненостВисока експлоатационна продължителност/ максимална издръжливостПодходящи за бето..

Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)