Показани са от 1 до 14 от общо 14 резултата на (1 страници)

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK Tigrod 12.61

rating

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK Tigrod 12.61Помеднен W3Si1/ER70S-3 плътен тел за ВИГ заваряване на нелегирани и ниско легирани стомани. Като защитен газ се препоръчва Аргон. Класификация, сертификация Типичен химиче..

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK Tigrod 12.64

rating

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK Tigrod 12.64Помеднен W4Si1/ER70S-3 плътен тел за ВИГ заваряване на нелегирани и ниско легирани стомани. Като защитен газ се препоръчва Аргон. В сравнение с OK Tigrod 12.61 има по-голямо съдържание на сили..

Телове за заваряване на нисколегирани стомани OK TigRod 13.09

rating

Телове за заваряване на нисколегирани стомани OK TigRod 13.09Помеднен W2Mo плътен тел за ВИГ заваряване на нисколегирани (0.5%Mo) топлоустойчиви стомани с работна температура до ~500°C. Като защитен газ се препоръчва Аргон. Класификаци..

Телове за заваряване на нисколегирани стомани OK TigRod 13.12

rating

Телове за заваряване на нисколегирани стомани OK TigRod 13.12Помеднен W CrMo1Si плътен тел за ВИГ заваряване на нисколегирани (1%Cr, 0.5%Mo) топлоустойчиви стомани с работна температура до ~500°C, както и на стомани с минимална якост на опън 550..

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Tigrod 308LSi

rating

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Tigrod 308LSiПлътен тел за ВИГ заваряване на неръждаеми аустенитни стомани от типа 18Cr10Ni. Тази сплав е с изключителна корозионна устойчивост а поради ниското съдържание на въглерод се използв..

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Tigrod 316LSi

rating

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Tigrod 316LSiПлътен тел за ВИГ заваряване на неръждаеми аустенитни стомани от типа 18Cr12Ni3Mo. Тази сплав е с изключителна корозионна устойчивост, особено в среда съдържаща киселини или хлор. П..

Телове за заваряване на алуминиеви сплави OK Tigrod 4043

rating

Телове за заваряване на алуминиеви сплави OK Tigrod 4043Един от най-разпространение типове алуминиева тел за ВИГ заваряване. Използва се при легиран с до 7% силиций алуминий - AlMgSi или AlSi. Заваръчният шев е устойчив на пукнатини, повърхността е л..

Телове за заваряване на алуминиеви сплави OK Tigrod 5356

rating

Телове за заваряване на алуминиеви сплави OK Tigrod 5356Широко използване алуминиева тел със съдържание на магнезий 5%. Характеризира се с по-голяма твърдост и якост от легираната с 3% магнезий сплав. Не може да се обработва топлинно. Класи..

Волфрамови електроди E3® - лилави

rating

E3® Волфрамови електродиЕлектроди с редки земни елементи (смесени окиси). В сравнение с електродите с добавен торий, този електрод замърсява околната среда в значително по-малка степен и не е радиоактивен. Електродите без торий, които не са ради..

Волфрамови електроди WLa - златни

rating

Волфрамови електроди WLa Електродите с лантан намират приложение при заваряване с постоянен ток (DC) и с променлив ток (AC). Основните области, в които те се използват, са заваряване на  нелегирани и високо легирани стомани,  алум..

Волфрамови електроди WCe - сиви

rating

Волфрамови електроди WCeЧрез добавяне на цериев окис (CeO2) устойчивостта на натоварване спрямо електродите от чист волфрам се увеличава, във всеки случай WCe-електродите са по-малко устойчиви на натоварване в сравнение с E3®-електродите и  ..

Волфрамови електроди WP - зелени

rating

Волфрамови електроди WPНедотирани електроди, състоящи се от чист волфрам. Основна област на приложение на този тип електроди е заваряването с променлив ток (AC) на алуминиеви сплави при добра стабилност на електрическата дъга. WP-електродите не ..

Волфрамови електроди WLa - сини

rating

Волфрамови електроди WLa Електродите с лантан намират приложение при заваряване с постоянен ток (DC) и с променлив ток (AC). Основните области, в които те се използват, са заваряване на  нелегирани и високо легирани стомани,  алум..

Волфрамови електроди WZr - бели

rating

Волфрамови електроди WZrВолфрамовите електроди с добавка на цирконий намаляват опасността от замърсяване на стопилката с волфрам. Тези електроди се прилагат при заваряване с променлив ток (AC), за заваряване с постоянен ток (DC) същите са подходящи с..

Показани са от 1 до 14 от общо 14 резултата на (1 страници)