Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата на (1 страници)

Самозащитен тръбен тел за заваряване Coreshield 15

rating
129.70Лв. (с ДДС)

Самозащитен тръбен тел за заваряване Coreshield 15Coreshield 15 е тръбен тел с общо предназначение, за заваряване без защитен газ. Използва се за заваряване на тънки ламарини (1 мм) и когато е необходимо да се запълват големи междини. Особено подходя..

Телове за заваряване на нелегирани стомани Weld G3Si1

rating

Телове за заваряване на нелегирани стомани Weld G3Si1Плътен помеднен тел за МИГ/МАГ заваряване на нелегирани и нисколегирани стомани, който може да се използва в смесена (Ar/CO2) или чиста (CO2) защитна атмосфера. Телът покрива напълно изисквани..

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK Autrod 12.51

rating

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK Autrod 12.51Помеднен G3Si1/ER70S-6 плътен тел за заваряване в защитна атмосфера. Тела може да се използва в смесена или чиста атмосфера CO2. OK AutRod 12.51 за разлика от OK AutRod 12.56 има по-строго опр..

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK AristoRod 12.50

rating

Телове за заваряване на нелегирани стомани OK AristoRod 12.50Непомеднен G3Si1/ER70S-6 плътен тел за заваряване с ASC (Advanced Surface Characteristics) повърхност, предназначен за заваряване в защитна атмосфера на повечето нелегирани, ниско леги..

Телове за заваряване на нисколегирани стомани OK AristoRod 13.09

rating

Телове за заваряване на нисколегирани стомани OK AristoRod 13.09Непомеднен плътен тел за заваряване с ASC (Advanced Surface Characteristics) повърхност,легиран с 0.5%Mo, предназначен за заваряване в защитна атмосфера на топлоустойчиви (на пълзене) ст..

Телове за заваряване на нисколегирани стоманиOK AristoRod 55

rating

Телове за заваряване на нисколегирани стомани OK AristoRod 55Непомеднен плътен тел за заваряване с ASC (Advanced Surface Characteristics) повърхност, легиран с 0.5%Cr, 0.5%Ni и 0.2%Mo, предназначен за заваряване в защитна атмосфера на високо яки..

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Autrod 308LSi

rating

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Autrod 308LSiНисковъглероден плътен тел за заваряване на неръждаеми аустенитни стомани от типа 18Cr8Ni и стабилизирани стомани от същия тип. Изключително ниското съдържание на въглерод дава възможност за ..

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Autrod 316LSi

rating

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Autrod 316LSiНисковъглероден плътен тел за заваряване на аустенитни неръждаеми стомани от типа 19Cr12Ni3Mo. Металът на шева има много добра устойчивост срещу корозия в среди със съдържание на киселин..

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Autrod 16.95

rating

Телове за заваряване на неръждаеми стомани OK Autrod 16.95Плътен тел за заваряване на аустенитни неръждаеми стомани от типа 18Cr8Ni6Mn. Металът на шева има много добри антикорозионни характеристики. Повишеното съдържание на силиций подобрява зав..

Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата на (1 страници)