Показани са от 1 до 13 от общо 13 резултата на (1 страници)

Рутилови електроди OK 46.00

rating

Рутилови електроди OK 46.00Универсален електрод с рутилова обмазка за заваряване на тънки и средно дебели ламарини. Лесен за работа във всички позиции както и за коренови шевове. Има изключителни способности за първоначално и повторно запалване, пора..

Рутилови електроди OK 43.33

rating

Рутилови електроди OK 43.33Дебелообмазан електрод с рутилова обмазка за заваряване на нисковъглеродни и нисколегирани стомани. Лесен за употреба, с леко отделяне на шлаката и добро формиране на шева.Стабилната дъга при нисък ток го прави подходящ за ..

Базични електроди OK 48.00

rating

Базични електроди OK 48.00Универсален електрод с базична обмазка за заваряване на нелегирани нисковъглеродни стомани. Има изключителни заваръчни характеристики. Обмазката е от типа LMA (Low Moisture Absorption), т.е. с повишена устойчивост срещу овла..

Базични електроди OK 48.60

rating

Базични електроди OK 48.60ОК 48.60 е универсален базичен електрод за заваряване на нисковъглеродни и ниско легирани стомани с много добри заваро-технически показатели. Навареният метал е с високо качество и механични характеристики. Класифи..

Базични електроди NORD

rating

Базични електроди NORDБазичен дебелообмазан електрод за заваряване на въглеродни и нисколегирани конструкционни стомани, повдигателни съоръжения и съдове под налягане работещи в температурен интервал от -40 до 450°C. Има добри заваръчно-технологични ..

Електроди за наваряване OK Weartrode 30

rating

Електроди за наваряване OK Weartrode 30Легиран с хром базичен електрод за наваряване на метали, изложени на силно износване. Изключително добър за заваряване на релси, валове, валяци, стрелки и др. подобни. Твърдостта на наварения метал е около 30 HR..

Електроди за наваряване OK Weartrode 55

rating

Електроди за наваряване OK Weartrode 55Легиран с хром базичен електрод за наваряване на метали, изложени на силно износване. Изключително добър за заваряване на релси, валове, валяци, стрелки и др. подобни. Твърдостта на наварения метал е около 57 HR..

Електроди за неръждаема стомана OK 61.30

rating

Електроди за неръждаема стомана OK 61.30Рутилов електрод с изключително ниско съдържание на въглерод (ELC), за заваряване на аустенитни неръждаеми стомани 19Cr10Ni (AISI 308L). Може да се използва и за стабилизирани стомани с подобен състав с изключе..

Електроди за неръждаема стомана OK 63.30

rating

Електроди за неръждаема стомана OK 63.30Рутилов електрод с изключително ниско съдържание на въглерод (ELC), за заваряване на аустенитни неръждаеми стомани 18Cr12Ni3Mo (AISI 316L). Може да се използва и за стабилизирани стомани с подобен състав с изкл..

Електроди за неръждаема стомана OK 67.45

rating

Електроди за неръждаема стомана OK 67.45Базичен електрод за заваряване на неръждаеми аустинетни стомани с легиране 18Cr8Ni6Mn (AISI 307), с <5% ферит. Навареният метал има много добра устойчивост срещу спукване дори и при съединяване на стомани съ..

Ниско легиран базичен електрод OK 73.08

rating
0.00Лв. (с ДДС)

Ниско легиран базичен електрод OK 73.08Базичен електрод, ниско легиран с никел и мед. Има много добра устойчивост на корозия предизвикана от атмосферна влага, морска вода и димни газове. Металът на шева има отлични качества. Предназначен е за заваряв..

Ниско легиран базичен електрод OK 74.78

rating
0.00Лв. (с ДДС)

Ниско легиран базичен електрод OK OK 74.78Ниско легиран базичен електрод за заваряване на високояки стомани. Добра ударна жилавост при ниски температури. Подходящ както за заваряване, така и за наваряване на релси с твърдост до 250HV. ..

Базичен електрод за заваряване на чугун OK NiFe-Cl

rating
0.00Лв. (с ДДС)

Базичен електрод за заваряване на чугун OK 92.58Електрод на никел-желязна основа за ръчно заваряване на чугун (сиви чугуни, меки и темперирани чугуни) и чугун към стомана. Заваръчният шев може да бъде подготвен предварително, със студена технология (..

Показани са от 1 до 13 от общо 13 резултата на (1 страници)