Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)

Bosch Акумулаторен циркуляр GKS 12V-26

rating
479.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваОтлична видимост към линията на рязане благодарение на ярък светодиодЗдрава алуминиева основна плоча за точно рязанеАдаптерът за успореден ограничител и водещ линеал оптимизира окомплектовката на системата водещ линеал на BoschАдаптер за пр..

Bosch Акумулаторен циркуляр GKS 18V-57 G

rating
1,159.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваЗдрава конструкция - разработена за всеки вид приложения на строителната площадка, дори на покрива и скелетоОсновна плоча допълнително съвместима с други обичайни системи от водещи линеалиТехнически данниОбороти на празен ход3.400 min-1Ø на..

Bosch Акумулаторен прободен трион GST 18 V-LI B

rating
1,049.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваКомпактната, лека конструкция с малка обиколка на ръкохватката дава възможност за оптимален контрол при рязанеМощна акумулаторна система за рязане и в по-дебели или по-твърди материалиSDS-смяна на ножа на триона само с една ръкаТехнически д..

Bosch Акумулаторен прободен трион GST 18 V-LI S

rating
899.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваЦилиндрична форма за водене на триона под детайлаКомпактната, лека конструкция с малка обиколка на ръкохватката дава възможност за оптимален контрол при рязанеМощна акумулаторна система за рязане и в по-дебели или по-твърди материалиТехниче..

Bosch Акумулаторен саблен трион GSA 18 V-LI C

rating
899.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваКомпактна конструкция за разнообразни приложения - и при работа с една ръка и над главатаНай-малки стойности на вибрациите за приятна работаБързо напредване при рязане и голяма продължителност на работа благодарение на мощен мотор и издръжл..

Bosch Акумулаторен саблен трион GSA 18V-32

rating
1,249.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваSDS за лесна, безопасна смяна на ножа на триона, дори при носене на носене на предпазни ръкавициПредварителен избор на скорост за рязане на голямо разнообразие от материалиРегулираща се основна плоча за пълно използване на ножа на трионаТех..

Bosch Акумулаторна ножица GUS 12V-300

rating
459.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваУниверсално приложение за рязане на различни, еластични и меки материали (дебелина до 11 mm), като PVC, мокет, картон, естествена кожа, платовеБързи резултати от работата чрез идеално съгласуване на оборотите на празен ход към меки и еласти..

Bosch Акумулаторен ножица за ламарина GSC 12V-13

rating
829.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваУникална литиево-йонна технология Premium на Bosch за по-голяма експлоатационна продължителност и ненадминат мощностен ресурс на акумулаторната батерияЕлектронна защита на акумулаторните клетки (ECP) на Bosch: предпазва акумулаторната батер..

Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)