Показани са от 1 до 16 от общо 17 резултата на (2 страници)

Bosch Лентов шлайф за тръби GRB 14 CE

rating
2,169.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваЗадвижващите ролки предотвратяват свличането на шлифовъчните ленти и така осигуряват бързи резултати от работатаОптимално водене на инструмента чрез малка обиколка на ръкохватката и особено ергономично положение на хващанеРазнообразни полож..

Bosch Електрическа пила GEF 7 E

rating
1,169.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваОптимална работа – благодарение на най-малката обиколка на ръкохватката в нейния клас – особено за трудно достъпни местаЛесно обслужване чрез смяна на шкурката и регулиране на работния ъгъл без инструментиЧрез избиране на оборотите винаги п..

Bosch Сатенираща машина GSI 14 CE

rating
1,209.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваОптимално водене на инструмента чрез малка обиколка на ръкохватката и особено ергономично положение на хващанеБързо извършване на работата чрез 1 400 W мотор с Constant ElectronicЛесно обслужване чрез смяна на консумативите без инструментиУ..

Bosch Ъглошлайф GWS 15-125 INOX

rating
499.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваДобра работа чрез тесен корпус с повърхност на ръкохватката с меко противоплъзгащо покритие за сигурно хващанеСигурен срещу завъртане защитен кожух – бързо и лесно регулируем, предпазва надеждноДопълнителна ръкохватка Vibration Control със ..

Bosch Полирмашина GPO 14 CE

rating
459.00Лв. (с ДДС)

Предимства6-степенен избор на обороти за обработване на най-различни материалиПокрит с пластмаса корпус на редуктора с подобрена изолацияСпециално разработени входни отвори за въздух за оптимално охлаждане на мотора за голяма експлоатационна продължи..

Bosch Прав шлайф GGS 8 CE

rating
939.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваНиски разходи за сервиз чрез значително подобрена издръжливост на четкитеConstant-Electronic за постоянни обороти и при голямо натоварванеНова захващаща система за фиксиране на шлифовъчните щифтове без хлабина за прецизна работаИзключващи с..

Адаптор за полиране на тръби GS01-00

rating
311.80Лв. (с ДДС)

ПредимстваАдаптер за шлифоване и полиране на овални елементи (като тръби, перила и балюстради). Той е отличен инструмент за взискателните потребители.Благодарение на стандартен монтаж върху адаптер за резба M14 може да се монтира на всеки ъглошлайф -..

Адаптор за полиране на тръби GS01-01

rating
311.80Лв. (с ДДС)

ПредимстваАдаптер GS01-01, предназначен за шлайфане и полиране на тръби от черна и неръждаема стомана с диаметър 10 - 100 мм. Той има въртящи се сферични ролки без краища, които позволяват работа в трудно достъпни райони. Проектиран е да работи с ъгл..

Адаптор за полиране на тръби GS09-00

rating
480.80Лв. (с ДДС)

ПредимстваАдаптер за шлифоване и полиране на овални елементи (като тръби, перила и балюстради).Допълнителната ролка без ъгли дава възможност за шлайфане на лицевата повърхност.Много прецизно манипулиране се постига посредством подвижен лост, който ре..

Адаптор за шлайфане на ъгли GS03-00

rating
265.30Лв. (с ДДС)

ПредимстваЪглов адаптер, предназначен за ъглошлайф с диаметър 125 мм и регулатор на скоросттаТочното направляващо рамо със специален абразивен колан не пада от водачите и ролките по време на работа.Адаптер е предназначен за прецизно шлайфане на всичк..

Адаптор за шлайфане на ъгли GS03-01

rating
480.80Лв. (с ДДС)

ПредимстваЪглов адаптер, предназначен за ъглошлайф с диаметър 125 мм и регулатор на скоросттаТочното направляващо рамо със специален абразивен колан не пада от водачите и ролките по време на работа.Адаптер е предназначен за прецизно шлайфане на всичк..

Адаптор с гъвкав шлайфащ вал за ъглошлайф GS06-00

rating
444.30Лв. (с ДДС)

ПредимстваУдължител, свързан към ъглошлайф с регулиране на скоростта, оборудван със стандартна резба M14. Позволява преместване на устройството на разстояние 1350 мм, което осигурява свобода на работа дори и в най-недостъпните места. При удължаване ъ..

Адаптор с гъвкав шлайфащ вал за прав шлайф GS06-01

rating
444.30Лв. (с ДДС)

ПредимстваУдължител, свързан към прав шлайф с регулиране на скоростта. Позволява преместване на устройството на разстояние 1350 мм, което осигурява свобода на работа дори и в най-недостъпните места. При удължаване шлайфът ще изпълни работата, която н..

Адаптор за заваръчни шевове GS07-00

rating
577.10Лв. (с ДДС)

ПредимстваУдължител, свързан към ъглошлайф с регулиране на скоростта, оборудван със стандартна резба M14.При удължаване ъглошлайфът ще изпълни работата, която не може да бъде извършена от обикновен прав шлайф. Адаптерът е снабден с въртяща се дръжка ..

Адаптор за работа с абразивни мопове GS08-00

rating
613.60Лв. (с ДДС)

ПредимстваАдаптор за абразивни инструменти тип моп с опашка ф6 мм.Препоръчителни инструменти: карбидни дискове, абразивни четки и мопове и др.Благодарение на специалния дизайн на GS08-00, операторът може да шлифова и маневрира в трудно достъпни район..

Адаптор за шлайфане на гладки повърхности GS04-00

rating
275.30Лв. (с ДДС)

ПредимстваАдаптер за сатиниране, шлайфане и полиране на плоски повърхности.Благодарение на стандартен монтаж върху адаптер с резба M14 може да се монтира на всеки 125 мм ъглошлайф с модул за управление на скоросттаПодходяща повърхност се получава, ка..

Показани са от 1 до 16 от общо 17 резултата на (2 страници)