Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)

Bosch Ударна бормашина GSB 1300

rating
139.00Лв. (с ДДС)

Предимства Мощен 550 W моторПатронник със зъбен венец 13 mm, допълнителна ръкохватка и дълбочинен ограничителЦяла конструкция със сачмени лагери за голяма експлоатационна продължителностЛесно превключване между ударно пробиване и пробиванеДясно/л..

Bosch Ударна бормашина GSB 13 RE

rating
179.00Лв. (с ДДС)

Предимства Изключително удобна: Не по-голяма от работна ръкавица и 1,8 kg лекаРъкохватка с меко противоплъзгащо покритие за сигурно хващанеЗдрав двувтулков бързозатягащ метален патронник за бърза смяна на работния инструментЕлектроника за точно на..

Bosch Ударна бормашина GSB 1600 RE

rating
249.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваМетален бързозатягащ патронникДясно/ляво въртенеЕлектроника за точно начало на пробиванетоПредварителен избор на обороти с потенциометърРъкохватка с меко противоплъзгащо покритие за сигурно хващанеШпинделна шийка с Ø 43 mm (европейски станд..

Bosch Ударна бормашина GSB 16 RE

rating
319.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваЕдновтулков бързозатягащ патронник с Auto-Lock за бърза смяна на работния инструмент с една ръкаВъртяща се плоча с четкодържатели за еднаква мощност при ляво и дясно въртенеНова ръкохватка за безопасност с иновационно закрепване за сигурно ..

Bosch Ударна бормашина GSB 19-2 RE

rating
389.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваЕдновтулков бързозатягащ патронник с Auto-Lock да бърза смяна на работния инструмент с една ръкаВъртяща се плоча с четкодържатели за еднаква мощност при ляво и дясно въртенеНова ръкохватка за безопасност с иновационно закрепване за сигурно ..

Bosch Ударна бормашина GSB 21-2 RE

rating
429.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваЕдновтулков бързозатягащ патронник с Auto-Lock за бърза смяна на работния инструмент само с една ръкаНова ръкохватка за безопасност с иновационно закрепване и меко противоплъзгащо покритие за сигурно хващане на машинатаПредварителен избор н..

Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)