Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)

Bosch Къртач GSH 3 E

rating
739.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваВисока производителност на отнемане на материал чрез мощния 650-W-ов мотор и специален секач за плочкиГоляма експлоатационна продължителност чрез изключително здравия ударен механизъм и държач за инструменти, както и смазване с маслоНенадми..

Bosch Къртач GSH 5

rating
999.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваДопълнителна затворена ръкохватка за по-добра ергономияФункция блокиране на превключвателя за по-добра работа при продължителен режим на работаVario-Lock: настройване на секача на 12 положения за напасване към съответната работна ситуация (..

Bosch Къртач GSH 5 CE

rating
1,089.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваПотенциометър за регулиране на честотата на ударите за оптимална мощностАвтоматична блокировка на превключвателя за по-добър комфорт за работещия при продължително използване за къртенеVario-Lock: 12-степенно регулиране на положението на се..

Bosch Къртач GSH 7 VC

rating
1,439.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваРегулируема сила на удара за оптимално съгласуване на приложение и материалСервизен дисплей за предварително съобщаване на предстояща смяна на въгленовите четкиVario-Lock: Настройване на секача на 16 положения за напасване към съответната р..

Bosch Къртач GSH 11 VC

rating
1,819.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваГоляма експлоатационна продължителност чрез здрави метални частиРегулируема сила на удара за оптимално съгласуване на приложение и материалСервизен дисплей за предварително съобщаване на предстояща смяна на въгленовите четкиVario-Lock: наст..

Bosch Къртач GSH 11 E

rating
1,489.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваШирок плъзгащ превключвател за удобно включване и изключванеПроменливо фиксиране на секача в 12 положенияРегулируема и завъртаща се допълнителна ръкохваткаЗахват на инструмента SDS-max с вградена защита срещу прахГолям куфар за инструментиС..

Bosch Къртач GSH 16-28

rating
2,759.00Лв. (с ДДС)

ПредимстваМаксимална производителност при снемане на материал чрез 41 J енергия на отделния удар и 1 750 W мощност на мотораНай-голяма експлоатационна продължителност чрез здрава конструкция и използване на висококачествени материалиVibration Control..

Bosch Къртач GSH 27 VC

rating
4,129.00Лв. (с ДДС)

Предимстваоляма мощност на удара чрез 62 J енергия на удара и 1 000 удара в минутаМного слаби вибрации (само 8,5 m/s²) благодарение на разкуплираните ръкохватки и ударния механизъм с намалени вибрации – за по-дълго време на включване на денМного голя..

Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)