Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата на (1 страници)

Негоримо яке за заваряване ESAB

rating
311.00Лв. (с ДДС)

Негоримо яке за заваряване ESABЯкето за заваряване на ESAB в черно и жълто осигурява максимална ефективност, като в същото време предлага изключителен комфорт и издръжливост. То е изработено от плат Phoenix-FR, който е негорим и с висока ефективно..

Негорими панталони за заваряване ESAB

rating
216.00Лв. (с ДДС)

Негорими панталони за заваряване ESABПанталоните за заваряване на ESAB в черно и жълто осигуряват максимална ефективност, като в същото време предлагат изключителен комфорт и издръжливост. Съчетават се чудесно с негоримото яке за заваряване. Те са..

Негорими гащеризони ESAB

rating
466.00Лв. (с ДДС)

Негорими гащеризони ESABГащеризонът за заваряване на ESAB осигурява максимален комфорт и защита. Дрехата е изработена от негорим материал. Гащеризонът е с еластична лента на кръста за по-голям комфорт, регулиращи се ръкави и крачоли и закрит цип. ..

Негоримо яке ESAB

rating
306.00Лв. (с ДДС)

Негоримо яке ESABЧерно Phoenix-FR негоримо антистатично яке ESAB, подходящо за заваряване. Има скрито закопчаване с цип, контрастна лента и два странични джоба. Якето е одобрено според EN ISO11612 FR, ISO11611 за заваряване, EN1149-5 за антистатич..

Кожено яке за заваряване ESAB

rating
220.00Лв. (с ДДС)

Кожено яке за заваряване ESABЯкетата от Proban и кожа осигуряват максимален комфорт и безопасност. Ръкавите и раменете са изработени от висококачествена кожа клас А, устойчива на пръските от заваряване. Предната част и гърба са изработени от огнеу..

Кожен Панталони за заваряване ESAB

rating
155.00Лв. (с ДДС)

Кожен Панталони за заваряване ESABПанталоните от Proban и кожа осигуряват максимален комфорт и безопасност. Предната част на крачолите е подсилена с кожа за по-добра устойчивост на пръски и искри от заваряването. Шевове от Kevlar. ..

Кожено яке за заваряване ESAB

rating
269.00Лв. (с ДДС)

Кожено яке за заваряване ESABЯкетата за заваряване на ESAB са изработени от висококачествена кожа. Предницата е усилена, за да издържа механични и термични напрежения. Те са ушити с конци от Kevlar, имат изправена яка, вътрешен джоб и регулиращи с..

Заваръчна престилка ESAB

rating
74.00Лв. (с ДДС)

Заваръчна престилка ESABЗаваръчните престилки ESAB са с нагласящи се презрамки и колани за удобно носене, ушити с конци от Kevlar. Размера на престилката е 60 cm x 107 cm...

Кожени гети ESAB

rating
46.40Лв. (с ДДС)

Кожени гети ESABКожените гети служат за предпазване на обувките по време на заваряване. Те се закрепват със закопчалки тип “Velcro”...

Заваръчен ръкав ESAB

rating
39.75Лв. (с ДДС)

Заваръчен ръкав ESABРъкавите са от хромова кожа с обща дължина от 47cm. Те са с еластичен маншет и закопчаване за ръката от тип “Velcro”...

Негорим гащеризон за заварчици ESAB

rating
139.00Лв. (с ДДС)

Гащеризон за заварчици (негорим) ESABГащиризонът на ESAB е устойчив на горене. Изработен е от100% памук, има 2 джоба на гърдите, джоб за линийка и скрито закопчаване. Отговаря на EN 531, EN 470-1 и EN 533...

Качулка, Proban ESAB

rating
36.40Лв. (с ДДС)

Качулка, Proban ESABОгнеустойчива качулка, която покрива не само главата, а също и шията, тила и рамената...

Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата на (1 страници)