Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата на (1 страници)

Пещ за електроди SD 220

rating

SD220 е шкаф за съхранение на електроди предназначен да ги  предпазва от влага. SD220 е изцяло направен от неръждаема стомана и се управлява от цифров контролер. Температурата може да бъде настроена на 220 ° C. Шкафът се доставя с кошници от ..

Пещ за електроди SDO 400 (S)

rating

SDO400  (малък) е предназначен за повторно сушене и съхранение на заваръчни електроди. Температурата може да бъде зададена между 0 и 400 ° C. Температурата се контролира от цифров контролер с вграден таймер за сушене.Има два режима на пр..

Пещ за електроди SDO 400 (M)

rating

EDO400 (Среден размер) има по-голям шкаф от SDO400 със същите функции, но с двоен капацитет (до 300 кг електроди). EDO400 е предназначен за повторно сушене и съхранение на заваръчни електроди. Температурата може да бъде зададена между 0 и 400 ° C...

Пещ за електроди EDO 535

rating

EDO 535 (голям размер ) е предназначен да държи заваръчните електроди, защитени от влага. EDO 535 има вграден вентилатор, който превърта въздуха през уреда и го циркулира, за да отстранява застояли въздушни джобове. Технически спецификацииЗа..

Контейнер за електроди HP7

rating

Преносимият заваръчен нагревател HP7 е висококачествено отоплително тяло, изработено от неръждаема стомана, което му позволява да се използва в трудни условия. HP7 има променлив термостат (30-110 ° C) и индикаторна лампа, която показва, че апарата..

Преносима пещ за сушене Murex

rating
534.00Лв. (с ДДС)

Преносима пещ за сушене MurexНагреваемите кутии са проектирани за използване при инсталации със захранване 100V или 240V. Кутията ще поддържа равномерна температура от 100°C, в зависимост от количеството съхранявани електроди. Окомплектована с дръжка..

Преносима пещ за сушене с две захранващи напрежения Murex

rating
1,062.00Лв. (с ДДС)

Преносима пещ за сушене с две захранващи напрежения MurexТази пещ е проектирана за груби условия на обекта, където може да се използва като пещ за пренасяне или като пещ за съхранение на електроди.Технически характеристикиТемпературен диапазон 100-30..

Стационарна пещ за сушене Murex

rating
2,615.00Лв. (с ДДС)

Стационарна пещ за сушене MurexТези пещи могат да се използват като независимо средство за сушене или като междинна пещ, преди електродите да бъдат прехвърлени в преносима пещ или кутия.Технически характеристикиТемпературен диапазон 100-300°CЗахранва..

Контейнер за сухо съхранение DS5 ESAB

rating
262.00Лв. (с ДДС)

Контейнер за сухо съхранение DS5 ESABDS5 е лек преносим контейнер за съхранение на заваръчни електроди. Контейнерът има дръжка, която позволява да се носи в различни позиции за по-голямо удобство. Пещта има терморегулатор, предварително настроен на 1..

Контейнер за сухо съхранение DS8 ESAB

rating
353.50Лв. (с ДДС)

Контейнер за сухо съхранение DS8 ESABDS8 е лек преносим контейнер за съхранение на заваръчни електроди. Контейнерът има дръжка, която позволява да се носи в различни позиции за по-голямо удобство. Пещта има терморегулатор, предварително настроен на 1..

Контейнер за сухо съхранение PK1 ESAB

rating
587.00Лв. (с ДДС)

Контейнер за сухо съхранение PK1 ESABPK 1 е лек и удобен контейнер за съхранение на обмазани електроди на сухо. Той е лесен за носене и има температура на съхранение от около 100°C. Нагревателят е разположен от дъното до върха, а капакът е напълно из..

Контейнер за сухо съхранение PK5 ESAB

rating
2,279.00Лв. (с ДДС)

Контейнер за сухо съхранение PK5 ESABPK 5 е комбиниран контейнер за сушене и за съхранение на сухо на повечето типове обмазани електроди. Времето за пълно изсушаване е 1-7 часа, в зависимост от типа на електрода. Температурата се регулира с термостат..

Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата на (1 страници)