Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)

Портативни аспирационни системи

rating

Стационарни портативни аспирационни системи  за непостоянна употреба на отделни работни станции с малки количества прах. Малките аспирационни системи ESTA са предназначени за временно използване с малки количества прах. Устройствата заемат ..

Портативни аспирационни системи TK

rating

Малките аспирационни системи серия TK са предназначени за непостоянна употреба. Те почистват прашния въздух с помощта на постоянения филтър и след това го връщат обратно в стаята. Малките екстрактори TK имат филтърни торбички, които могат да се по..

Портативни аспирационни системи OMF

rating

Малките аспирационни системи OMF имат много приложения при прахоотделящите машини. Те са подходящи за почти всеки вид прах и могат да се използват и за приложения с летящи искри. Интегрираният преден сепаратор предотвратява повреждането на филтъра..

Аспирационни системи с подвижно рамо RG

rating

Опростен, икономичен и ефективен подход към работата! С това цялостно решение прахът, димът и газовете се улавят от подвижното рамо и след това се насочват към желаната зона посредством маркуч или тръбопровод. Когато се комбинират, изсмукващото ..

Преносим заваръчен аспиратор SRF T

rating

Компактни заваръчни аспиратори с широка гама от приложения.Компактните, преносими SRF-T модели са предназначени за свързване към заваръчни горелки и за извличане на заваръчните газове директно в точката, където се произвеждат. Почистващите се постоян..

Мобилен заваръчен аспиратор SRF K

rating

Мобилни заваръчни аспиратори за широк спектър от приложения.Заваръчните и спояващи газове се филтрират с 99,9% ефективност и след това се отвеждат обратно в работната зона. Благодарение на високия дебит на въздуха могат да се извлекат дори по-големи ..

Мобилен заваръчен аспиратор SRF SK

rating

Аспиратор за непрекъсната работа на ниски до средни количества дим.С аспираторите за високо вакуумно изсмукване в серията SRF SK едновременното извличане е възможно на няколко места чрез свързана тръбна система. Силният вакуум гарантира оптимално зас..

Заваръчен аспиратор с подвижно рамо MOBEX F

rating

IFA-сертифициран заваръчен аспиратор за заваряване с вредни газове клас W3. Стационарните екстрактори за заваряване в серията MOBEX F са проектирани за ефективно извличане на заваръчни газове. Устройствата се използват главно в металообработващ..

Радиален вентилатор RV

rating

Радиален вентилатор RV За извличане на прах, чипове, дим, газове, зърна, дървесни и пластмасови частици и други подобниЗавитите колела на вентилаторите осигуряват икономия на енергия и тиха работаВисока ефективност благодарение на оптимизирания ..

Индустриален вентилатор MV

rating

Индустриален вентилатор MV Отстраняване на горещ въздух, изпарения за заваряване, прах, дим, газове, миризми, прах или друг замърсен въздухДоставяне на чист въздух в слабо проветриви помещенияОхлаждане, вентилация, сушене и вентилация на големи ..

Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)